Lenen

Eenvoudig Geld Lenen in Made bij Prudalis

Bij Prudalis in Made bent u aan het juiste adres voor betrouwbare financiële oplossingen op maat. Wij begrijpen dat er momenten zijn waarop extra financiële middelen nodig zijn, bijvoorbeeld voor een verbouwing, verduurzaming, de aanschaf van een nieuwe auto of een gloednieuwe keuken. Bij Prudalis staan wij klaar om u te begeleiden bij het aanvragen van een consumptief krediet.

Soorten leningen bij Prudalis

Persoonlijke Lening

Een persoonlijke lening is ideaal voor specifieke doelen zoals het kopen van een auto, het financieren van een verbouwing of het verduurzamen van uw woning. Deze lening biedt een vast bedrag, een gunstige rente en een vaste looptijd. Bij woningverbeteringen aan uw eigen huis kunt u zelfs profiteren van fiscale renteaftrek.

Doorlopend Krediet

Als u nog niet precies weet hoeveel u wilt lenen, biedt een doorlopend krediet de flexibiliteit die u nodig heeft. U kunt geld opnemen tot het kredietlimiet en zelf bepalen wanneer u het opneemt. Na 24 maanden vervalt de mogelijkheid om geld op te nemen, en begint de aflossingsfase.

Oversluiten

Heeft u al bestaande leningen? Wij helpen u graag om deze over te sluiten naar een lagere rente, waardoor u eerder leningvrij wordt. Dit geldt voor doorlopende kredieten, persoonlijke leningen en schulden bij creditcardmaatschappijen of postorderbedrijven zoals Wehkamp en Zalando.

Boetevrij Aflossen

Bij zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet is het mogelijk om boetevrij extra af te lossen. Dit biedt u de vrijheid om sneller af te lossen wanneer u daar de mogelijkheid toe heeft.

Zakelijke Financiering in Made

Ook ondernemers in Made kunnen bij ons terecht voor diverse financieringsmogelijkheden. Of het nu gaat om groei en uitbreiding, de aanschaf van machines, inventaris, vastgoed, lease, werkkapitaal of voorraadfinanciering, onze specialisten passen een individuele aanpak toe voor een verantwoorde lening die aansluit bij uw bedrijfsdoelen en financiële situatie.

Vraag hier uw lening aan zonder advies. Liever een aanvraag doen mét advies? Neem dan contact met ons op.

Lening aanvragen